2023 gelinlik modelleri

2023 Gelinlik Modelleri | İzmir Gelinlik 

2023 yılının gelinlik sezonu açısından oldukça ilginç olacak ve bu çeşitli gelinlik trendlerini Mine Gülaylar ile yakalayabileceksiniz. Bu yıl gelinliklerde yüksek bel gelinlik modellerinden tutun kabarık gelinliklere, vintage gelinliklere, romantik detayları olan gelinliklere ve 3 boyutlu detayları olan gelinliklere kadar oldukça çeşitli modellerden oluşmakta.

Gelin 2023’teki gelinlik trendlerine bizimle göz atın ve bu gelinlik trendleri hakkında bilmeniz gerekenleri öğrenin.

A tipi Gelinlik/ Yüksek Bel Gelinlik:

İlk olarak 2023 gelinlik sezonunda yüksek bel tasarımlar oldukça popüler, bu tasarımlara A tipi gelinlik modelleri de denmekte. A tipi gelinlik modelleri ne prenses model kadar kabarık ne de helen model kadar sade bir gelinlik modeli. A tipi gelinliklerin kabarıklığı, prenses model kadar yukarıdan başlamadığı için vücudun üst kısmını daha ince gösterip bollaşan tasarımı ile orantıyı sağlar ve prenses model giymek isteseler de vücut tiplerinin uygun olmadığını düşünen gelinlerimiz için harika bir seçim oluyor ve onların bu özel günlerinde güzelliklerine güzellik katıyor.

Prenses Model Gelinlik:

Bir sonraki 2023 gelinlik modellerindeki trend ise her sene olduğu gibi yine kabarık tül detayların ve kabarık eteklerin modası geçmedi. Prenses model olarak geçen bu gelinlik tasarımları gelinliğin alt kısmına hacim vererek balo salonu gibi bir mekânda evlenecek gelinlerimizin masallardan çıkmış bir prenses gibi görünmelerinde yardımcı olmakta.

Helen Model Gelinlik:

A tipi ve prenses model gelinlikler benim için çok kabarık diyen gelinlerimiz içim ise bu sene vintage detaylarda çok moda. Bu vintage detayları ise çoğu gelinin sevgilisi olan helen model gelinlikler ile sağlayabilirsiniz. Helen model gelinlikler ile kabarık görüntü olmadan uçuş uçuş eteklerinizle harika görünürken aynı zamanda rahat bir şekilde bu düğün gününüzü geçirebilirsiniz.

Balık/Denizkızı Model Gelinlik:

Eğer ben tül detayları istemiyorum, kabarık etekler istemiyorum diyen gelinlerdenseniz 2023 yılında gelinlerin sıkça kullanacağı romantik detayların gözdesi olsan balık model gelinliklerimize göz atabilirsiniz. Balık model veya denizkızı model gelinlik olarak geçen bu romantik detaylı gelinlikler ile hem fiziğinizi ortaya koyabilecek hem de zarafetinizle gözleri üstünüze çekebileceksiniz.

Minimal Detaylı Gelinlikler:

2023 gelinlik modellerindeki bir başka trend ise minimal detaylar olacak. Bu minimal detayları gelinliğinize 3 boyutlu çiçekler ve danteller gibi tasarımlar ekleyerek sağlayabilir ve bu senenin modasına ayak uydurabilirsiniz. Bu minimal tasarımlar Mine Gülaylar ve uzman kadrosu sayesinde her gelinlik modeline ve sizin zevkinize göre uyarlanabilmekte. Bu özel ufak tasarım detaylar sayesinde 2023’te en güzel gelin siz olabilirsiniz ve bu özel gününüzü Mine Gülaylar sayesinde daha da özelleştirebilirsiniz. 


Hangi tarzda gelinliğin sizlere uygun olduğunu bulmak ve gelinliklerimizi denemeniz için düğün mekanlarının da gözdesi olan İzmir’in merkezinde bulunan Mine Gülaylar mağazamıza sizleri bekliyoruz. İzmir’de sizin zevkinize, vücudunuza ve evleneceğiz konuma en uygun şekilde gelinliklerinizi özelleştiriyoruz. 2023 gelinlik modelleri hakkında bilgilenmek ve İzmir’de gelinlik almak için en uygun adres Mine Gülaylar…






Lütfen Bekleyin
Whatsapp
Pzt-Cts: 09.30-19.30
Pazar: 12.00-18.30